چرا غذا انقدر زود تموم می شه؟ رفتم دو تا نون تست گذاشتم تو تستر، یه نیمرو درست کردم، مامانمو قانع کردم که موقع آشپزی اشکالی نداره دو قطره روغن بپره رو گاز چون بعدا می شه پاکش کرد. نونا تست شد، گوجه خرد کردم چیدم رو نون، ادویه زدم، روش نیمرو نیمه عسلی رو گذاشتم، یکم از سس رنچی که قبلا درست کرده بودمو ریختم روش و اون یکی نون تست رو هم گذاشتم رو نیمرو. ساندویچو از وسط بریدم و آوردم جلو سیستم، یه قسمت فرندز گذاشتم و شروع کردم به خوردن، هنوز دقیقه سوم سریال نرسیده ساندویچم تموم شد. حالا این که یه میان وعده بود، تایم می ذاری لازانیا، پیراشکی یا یه چیز وقت گیر درست می کنی، تو چند دقیقه یه جوری می بلعیش انگار هیچ وقت وجود نداشته. انصاف نیست.