غذام شد این، ینی واقعا بنظر خوشمزه نمیاد؟ من که خیلی دوسش داشتم. شمایی که بامیه دوست ندارین، از چیش بدتون میاد؟ طعم یا بافت؟ چون اگه بخاطر این بدتون میاد که وقتی درست می‌کنین بافت لزج داره راه حلش اینه که سر بامیه رو خیلی نبُرین، اگه خیلی کوتاهش کنین لزج می‌شه، ولی اگه یکم از ساقه رو بذارین بمونه لزج نمی‌شه. اون یه ذره ساقه هم وقتی می‌پزه اصلا سفت نیست و کاملا قابل خوردنه. چیز دیگه‌ای هم که کمک به طعم و بافت می‌کنه اینه که بامیه رو جدا تو کمی روغن تفت بدین، بعد به خوراکتون اضافش کنین.

+من علاوه بر غذاهایی که محبوب همه‌ست، از غذاهایی خوشم میاد که معمولا هیچکس دوست نداره. بچه بودم اصلا خوش خوراک نبودم، نمی‌دونم چی شد یه روز بیدار شدم یهو همه چیز دوست داشتم. حالا برای منم چیزایی که خیلی طرفدارشون نیستم وجود داره، ولی اکثر غذاهارو می‌پسندم، مخصوصا اونایی که مظلوم و کم طرفدارن. 😂